# ASPQ ANNUAL CLINICAL DAY.

8th November, 2024 Ovolo Incholm Hotel 8:30 am to 4:30 pm

5 hours CPD

RSVP: aspqld@gmail.com

Non ASP QLD Members \$350











DR RACHEL HSIEH

Oral and Maxillo-Facial Surgeon

Auto-Transplantation: A Treatment Option to Consider

DR JAMIE FOONG

Prosthodontist

Aesthetic Considerations and Planning for Implant-Supported Restorations

#### DR BARBARA WOODHOUSE

Oral and Maxillo-Facial Surgeon

Maxillary Sinus vs. Dental Implants -Conventional or Otherwise

#### DR BILL KAHLER

Endodontist

Endodontic Survival Stories

### PROFESSOR NIKOS DONOS

KEYNOTE SPEAKER

Professor Nikos Donos is the Director of Research, Professor & Chair of Periodontology and Implant Dentistry, Director of Clinical Research, Director of the Centre for Oral Clinical Research at the Institute of Dentistry, Faculty of Medicine and Dentistry, Queen Mary University of London (QMUL). Prof. Donos is also the Director of the ITI scholarship Centre and the Director of the Osteology Research Scholarship Centre, both at QMUL.



## PROGRAM.

8th November, 2024 Ovolo Incholm Hotel 8:30 am to 4:30 pm

5 hours CPD

RSVP: aspqld@gmail.com

Non ASP QLD Members \$350



8.30 - 8.55 am	Registration
8.55 - 9.00 am	President's welcome, outlining program and introduction of Keynote speaker
9.00- 10.00 am	Lecture 1 - Guided Bone Regeneration (Prof N Donos) - 60 mins
10.00 - 10.45 am	Lecture 2 - Autotransplantation - a treatment option to consider (Dr Rachel Hsieh) - 45 mins
10.45 - 11.15am	Morning tea break (30 mins)
11.15am -12.15pm	Lecture 3 - Treatment Modalities for Peri-implantitis (Prof N Donos) - 60 mins
12.15 - 1.00pm	Lecture 4 - Aesthetic considerations and planning for implant-supported restorations- (Dr Jamie Foong) - 45 mins
1.00 - 2.00pm	Lunch (60 mins)
2.00 - 2.15pm	ASPQ AGM
2.15 – 3.00pm	Lecture 5 - Implants vs the maxillary antrum (Dr Barbara Woodhouse) – 45 mins
3.00- 3.30pm	Afternoon tea
3.30 - 4.15pm	Lecture 6 - Endodontic Survival Stories (Dr Bill Kahler) - 45 minutes
4.15 - 4.30 pm	President Close of day

PROUDLY SPONSORED BY.



RSVP: aspqld@gmail.com















